Måste jag ha en hemsida eller blogg för att bli affiliate hos er?

Det beror på vilken typ av trafik du planerar att skicka till oss. Väljer du att marknadsföra ett erbjudande via t.ex. Google Adwords eller Facebook-annonser så behöver du inte ange en webbplats. De flesta affiliates marknadsför dock erbjudanden via det traditionella sättet, som är att ladda upp banners eller textlänkar på sin hemsida som besökaren klickar på.