Hur kommer jag igång hos er?

När du bestämt dig för vilket paket som passar dig bäst och vilken tidsplan som passar dig och har tryckt på Beställ nu så kommer det komma upp en meny med 3 alternativ.

Du måste lägga till en domän till ditt nya webbhotell, vänligen välj en av tre alternativ:

1: Om du inte har en existerande domän och behöver registrera den ska du välja det här alternativet.

2: Om du har en domän och vill överföra den till vårt webbhotell ska du välja det här alternativet. Du behöver en transferkod eller EPP-kod från ditt gamla webbhotell för att vi ska kunna flytta domänen.

3: Om du vill ha kvar din domän på ett annat webbhotell och peka om domänen till oss så ska du välja det här alternativet.

När du är klar med detta så kommer du komma till betalningssidan där du kan välja att betala med faktura eller kreditkort, du kan också betala med paypal men då behöver du först ta ut en faktura och betala den via paypal.