Hur uppgraderar jag mitt webbhotellspaket?

Börja med att logga in på din kundportal med dina uppgifter du valde när du registrerade ditt konto.

Klicka på "Tjänster" och "Mina Tjänster" högst upp i menyn.

Här får du välja vilket av dina webbhotellspaket du vill hantera. Tryck sen där det är markerat med en svart cirkel.

Du trycker sen på Uppgradera/Nedgradera Kontopaket.

När du sedan kommer till nästa skärm får du välja vilket paket du önskar uppgradera till, när du valt detta får du välja hur du önskar betala för din uppgradering. Vi rekommenderar alltid att du betalar med Kreditkort så att uppgraderingen går igenom på en gång.