Hur hämtar jag ut min EPP-nyckel?

Börja med att logga in på din kundzon via Miss Domain enligt bilden nedan. Du når Logga In via menyn längst till vänster.

Klicka nu på "Mitt Konto" och sen "Kundzon".

När du har loggat in med din e-postadress och lösenord klickar du längst upp i menyn på "Domäner" och "Mina Domäner".

På denna sida ser du en sammanfattning av dina domäner, du klickar bara längst till höger på den domänen du önskar hämta ut EPP-nyckeln för och klickar på pilen till höger om knappen. Här klickar du på "Hämta EPP kod". Du blir nu skickad till sidan där du ser din EPP-nyckel, denna använder du när du ska flytta din domän.