Hur hämtar jag ut min EPP-nyckel?

Börja med att logga in på din kundzon via MissHosting enligt bilden nedan. Du når Logga In via menyn längst till vänster.

När du har loggat in med din e-postadress och lösenord klickar du längst upp i menyn på "Domäner" och "Mina Domäner".

På denna sida ser du en sammanfattning av dina domäner, du klickar bara längst till höger på den domänen du önskar hämta ut EPP-nyckeln för och klickar på pilen till höger om knappen. Här klickar du på "Hämta EPP kod". Du blir nu skickad till sidan där du ser din EPP-nyckel, denna använder du när du ska flytta din domän.