Vad gör alla olika knappar i menyn?

1. Genom valet Lägg till innehåll kan du enkelt dra in innehåll så som bilder, text, filmer och applikationer till din hemsida.

2. Knappen Ändra / Förhandsgranska kan du byta läge, är den ställd på Ändra så gör du ändringar på din hemsida. Om du där emot vill testa en funktion kan du enkelt välja Förhandsgranska och du kommer inte göra några ändringar på din hemsida.

3. Med detta smidiga verktyg kan du enkelt förhandsgranska hur din hemsida ser ut i mobilen eller i din iPad.

4. Publicera klickar du när du är klar och vill visa världen din nya snygga hemsida!