Hur byter jag min mall?

Om du har börjat bygga på din hemsida men nu ångrar dig och önskar att byta mall kan du enkelt göra detta. Tänk dock på att om du väljer att byta mall kommer allt arbete du gjort att försvinna och du måste börja om från början!

1. Börja med att klicka Mall i menyn till vänster.

2. Klicka sedan på Bläddra bland mallar.

3. Nu kan du se vilka mallar du kan välja mellan. Tänk på att du enbart har 5 mallar om du valt vårt gratispaket Basic, för att låsa upp fler mallar måste du uppgradera till ett större paket.

4. Efter du har hittat mallen du vill använda så får du förhandsgranska en version av mallen. Här kan du se hur den kommer att se ut i din webbläsare, mobil och ipad. När du är nöjd med ditt val klickar du på den blå knappen Använd Mall uppe till höger.

6. Din nya mall är nu aktiverad och du kan börja bygga på din nya mall!