Hur ändrar jag mina namnservrar?

För att redigera dina namnservrar på en eller flera domäner loggar du in i din KundZon via MissHosting. Logga in med din e-postadress och lösenord du valde när du köpte din domän via oss.

Väl inloggad i din kundzon klickar du i menyn på "Domäner" och sen "Mina domäner".

Du får nu upp en vy med alla dina domännamn du har registrerat via oss, nu klickar du bara på pilen bredvid knappen på domänen du önskar redigera och klickar på "Hantera Namnservrar".

Nu får du upp en vy där du ska fylla i dina Namnservrar du önskar ändra till, varje webbhotell har olika så se till att du har kollat vilka du ska ange. Om du ska peka om domänen till vårt Webbhotell använder vi oss utav:

ns1.misspark.com
ns2.misspark.com
ns3.misspark.com
ns4.misspark.com

Såhär ska det se ut om du ska ändra till våra:

Om du vill ha några andra namnservrar tex från ett annat företag eller egna som redan är registrerade så ska det se ut såhär:

Tänk alltså på att den lilla knappen där det står att du ska använda anpassade namnservar ska vara i bockad om du ska andra andra namnservrar än misspark.

När du har fyllt i dina nya namnservrar så klickar du bara på "Ändra Namnservrar" längst ner, detta kommer nu ta upp till 24 timmar innan det fungera.