Jag vill länka till en annan sida (deep-link) än den angivna landningssidan. Hur gör jag?

I vissa fall kanske du som publisher vill länka till en annan sida än den som är angiven som Default Offer URL.

Ett exempel är att du annonserar för Miss Hosting och du vill att dina besökare ska landa direkt på sidan som handlar om domäner istället för huvudsidan. Då vill du länka direkt till deras undersida https://misshosting.se/doman/

För att kunna göra det så måste du lägga till länken i din personliga trackingkod och det gör du så här:

1. Går in på det Offer (kund) du vill marknadsföra (i detta fall Miss Hosting)
  2. Längst upp på sidan hittar du din unika trackinglänk under ”Your Tracking Link”
  3. Under ”Customize Your Tracking Link” klickar du på ”Add Deep Link”
  4. En ruta kommer upp lite längre ner, där skriver du in URL på den undersida du vill länka till: https://www.misshosting.se/doman/ och klickar på krysset.
  5. ”Your Tracking Link” är nu uppdaterad och går direkt till den angivna undersidan!

OBS! Alla program tillåter inte denna typ av länkning. Om de inte tillåter direktlänkning så finns inte denna funktion som ett synligt alternativ.