Hur skapar jag en Full Backup i cPanel

Skapa en fullständig säkerhetskopia i cPanel:

• Logga in på cPanel.
  • I filer klickar du på ikonen Säkerhetskopior.
  • Under Full Backup, klicka på Skapa / Ladda ner en Full webbplats Backup.
  • På nästa sida väljer du alternativ i sekundär destination rullgardinsmenyn Home Directory.
  • För e-postadress väljer du om du vill få ett e-postmeddelande när säkerhetskopieringen är klar. (Du kan också ändra e-postmeddelande postadress i förutsatt fältet om du vill.)
  • Klicka på Generera Backup.

Detta kommer att generera tillbaka upp för dig och placera tar.gz filen inne i din hemkatalog. Du kan sedan ladda ner backup via cPanel eller FTP.