Vart lägger jag in mina betalningsuppgifter för att få en utbetalning?

Det är viktigt att du så snart du blir godkänd som affiliate loggar in på ditt affiliatekonto och lägger till dina betalningsuppgifter så att vi kan göra framtida utbetalningar till dig.

1.    Du loggar in på ditt affiliatekonto
2.    Klicka på My Account - Billing
3.    Klicka på "editera ikonen" bredvid "Billing Details" och fyll i dina uppgifter.

Du kan välja mellan att få utbetalt direkt till ditt bankkonto eller Paypal.