Cum şterg un domeniu Add-on?

Cum şterg un domeniu Add-on?

Dacă ai setat un domeniu add-on şi vrei să îl ştergi, urmează paşii:

  • Autentifică-te în cPanel şi apasa Domenii Add-on.
  • În josul paginii, sub Acţiuni, apasă Şterge.

Ştergând domeniul add-on îl vei şterge doar de DNS şi setările serverului. Fişierele tale şi baza de date nu vor fi şterse sau afectate (exceptând faptul că nu le mai poţi accesa prin numele domeniului).

 

 

Aveți mai multe întrebări? Trimitere solicitare

0 Comentarii

Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa un comentariu.
Susținut de Zendesk